NINCS IDŐ szakszerűtlen félmegoldásokra!

CSÖVEK BELSŐ TISZTÍTÁSA ÉS JAVÍTÁSA mesterfokon!

Csőrendszerek tiszítását és javítását végezzük bontás, eláztatás nélkül.

Úgy kipucoljuk és megjavítjuk a csőrendszerét, hogy utána akár 50 évig sem lesz rá gondja! Mi nem átöblítjük a csövet, ami néhány hét vagy hónap után újra eldugulhat, hanem teljesen kitisztítjuk.

ELDUGULT A GABONA SZÁRÍTÓ, DE NEM SZERETNÉ SZÉTBONTANI AZ EGÉSZ SZERKEZETET?

Gond van az elszívó rendszerrel, de nem tudja eltávolítani belőle a lerakódott szilárd anyagot? A dugulás okozta hosszú leállás akár több százezer euros kiesést is okozhat?

Egy csőrendszer bármikor eldugulhat, és az sosem jön jókor.

NE BÍZza FELÜLETESEN DOLGOZÓ
SZAKIKRA A MELÓT...

Legyen szó vízkőről, zsír, olaj vagy más lerakódásról, beesett tárgyakról vagy bármilyen más akadályról, ránk számíthat. Kerülünk mindenféle

Rombolást

Munka közben óvjuk a berendezést.

bontást

Vége a barbár bontásnak, nekünk csak a csővel lesz dolgunk.

maszatolást

Ha koszolunk, eltakarítunk magunk után.

szakszerűtlenséget

A legmodernebb gépparkkal dolgozunk.

Ne keressen
minket, ha…

TŰPONTOS CSŐFELMÉRÉS

Mindig kamerával vizsgáljuk át a csövet, mielőtt elkezdenénk a munkát.

Csővezetékekben lehetnek repedések, törések, illesztési hibák. Ezek a folyadék kiszivárgásához, tárgyak megakadásához, duguláshoz vezethetnek. Kamerás csatornavizsgálattal pontosan megállapítjuk, hol van a hiba, felmérjük a vezetékek állapotát, probléma esetén megállapítjuk, mi okozza.

Van megoldás! Valódi. Hosszútávú.

CSÖVEK BELSŐ JAVÍTÁSA

DN32-200 mm belső átmérőjű öreg vagy sérült fém, öntöttvas, PVC stb. csövek javítása és felújítása a Picote Brush Coating™ világszínvonalú rendszerrel

Nem bontunk, nem rombolunk, nem ásunk

hanem a cső egy – vagy több – erre alkalmas pontján bevezetjük a szükséges eszközöket, amelyekkel műgyanta réteget viszünk fel a cső belső felületére.

Az így készült bevonat

Jelentősen megnő az eredeti cső vagy csőrendszer élettartama. A belső felületre felhordott rétegek számától függően akár egy további 30-50 évig használható „új” csövet alakítunk ki a régi belsejében.

Bombabiztos védelem

Alkalmazható csak a problémás helyen vagy az egész csőrendszerben, befedi a repedéseket, kisebb lyukakat, csatlakozási hibákat, a csőcsatlakozásoknál a kitüremkedő gumitömítést, de akár az eredeti cső részleges hiányát is.

Az új belső réteg sima lesz, aminek köszönhetően a kifolyó folyadék vagy az áramló levegő sebessége megnő, ezzel minimálisra csökkentve a dugulás kockázatát. Elkerülheti a költséges bontási és helyreállítási kiadásokat, a lakás, ház, iroda, ipari létesítmény stb. kisebb korlátozásokkal a munkák közben is használható.

Picote Brush Coating™

Alkalmazható a következő területeken:

Picote Brush Coating™

A csövek Picote Brush Coating™ rendszerrel történő javítása mindig megfizethetőbb és elviselhetőbb lesz, mint a ház, az épület bontása vagy az ipari létesítmény szétszerelése a javításhoz, a cseréhez.

A dugulást elhárítjuk, a problémás részt kitisztítjuk, a sérült csövet rendbe tesszük, és belső műgyanta réteggel akár 50 ÉVRE MEGERŐSÍTJÜK!